Total Cleaner, Schoonmaakbedrijf Soesterberg e.o.

Zakelijke sector

Wat is zakelijke schoonmaak?
Zakelijke schoonmaak is de schoonmaak van alle panden die niet tot de categorie woningen gerekend worden. Hieronder vallen onder andere panden als kantoren, scholen, hotels, theaters, bioscopen en vergader- en congreszalen. Omdat het belangrijk is dat dit soort ruimtes te allen tijde schoon zijn en het erg veel tijd kost om dit zelf te realiseren, worden er vaak schoonmaakbedrijven ingehuurd voor dit soort klussen.VVE gerelateerd
Daarnaast kunnen ook VVE gerelateerde schoonmaakwerkzaamheden tot zakelijke schoonmaak gerekend worden. Met VVE schoonmaak worden de schoonmaakwerkzaamheden bedoeld die voor een Vereniging van Eigenaren worden uitgevoerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden in gemeenschappelijke ruimten zoals de entree, de liften en de gangen van een bepaald pand.

Freqentie
De meeste zakelijke schoonmaakklussen worden met een bepaalde frequentie uitgevoerd. Zo kun je er als opdrachtgever zelf voor kiezen of de schoonmakers dagelijks, wekelijks of maandelijks langs moeten komen, voor het beste resultaat. Voornamelijk in kantoren wordt er een hoge frequentie gehanteerd, omdat hier dagelijks veel mensen aan het werk zijn en deze kantoorruimten dan ook schoon en netjes behoren te blijven. In andere situaties is het wellicht minder interessant om dagelijks een schoonmaakteam in te zetten en daarom kun je als opdrachtgever zelf kiezen wanneer en hoe vaak je een schoonmaakteam in wil zetten.

Onze zakelijke diensten bestaan onder andere uit:
  • Reguliere schoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Houtreiniging
  • Dakgootreiniging
  • Terrasreiniging
  • VVE gerelateerd schoonmaak (liften, entree, gangen)

Heeft u een pand onder uw beheer, zoals een kantoor, een school of een hotel en zoekt u een manier om dit pand frequent te laten reinigen?
Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte.
Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?
Bel: 06 - 10321847

Voor als het echt schoon moet zijn!
Laat u deskundig informeren over de mogelijkheden: wij geven u graag een gratis schoonmaakadvies op maat.